Siirry sisältöön

Vantaan kaupunki | Varhaiskasvatus

Tervetuloa työskentelemään Vantaan kaupungin varhaiskasvatukseen!

Haluamme tarjota vantaalaisille maailman parasta varhaiskasvatusta. Seuraamme varhaiskasvatuksen uusimpia tutkimustietoja ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Panostamme pedagogiikan kehittämiseen. Työhyvinvointia mittaavan Kunta 10-kyselyn tulokset osoittavat, että Vantaan varhaiskasvatuksessa koetaan työnimua ja työ koetaan mielekkäänä, ja tästä haluamme pitää kiinni. Käytännön ja teorian yhdistäminen on oppimisen ja kehittämistyön kannalta tärkeää, ja siksi haluamme tarjota myös harjoittelumahdollisuuksia alan opiskelijoille. Tälläkin hetkellä useampi työntekijämme tekee meillä opintoihin liittyvää harjoittelua tai lopputyötä. Näin opiskelija pääsee soveltamaan oppimaansa ja varhaiskasvatusyksikkö saa uusia ideoita ja tuoretta tutkimustietoa!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen erityisopettajia, opettajia sekä sosionomeja eri puolille Vantaata sekä vakituisiin tehtäviin että eri pituisiin määräaikaisuuksiin. Avoimen haun kautta voit esittää toiveita siitä, millä alueella olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään, millaista työtä etsit ja milloin voisit aloittaa työt. Myös lastenhoitajille löytyy sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita ympäri Vantaata. Huomioimme hauissa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajat, opettajat ja sosionomit, avoimet työpaikat täällä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat, avoimet työpaikat täällä.

Vantaan kaupunki on rohkea ja rento työnantaja, ja meille on tärkeää avoin työilmapiiri ja mahdollisuus kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Meillä työskentelee 7500 eri alojen ammattilaista. Meiltä löydät erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia töitä: vakituisia työpaikkoja, määräaikaisuuksia, sijaisuuksia ja harjoittelupaikkoja sekä kesätöitä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

Hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen

Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja

Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

Työnantajan, joka suuntaa resursseja henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämiseen

Monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun.

Tervetuloa töihin Vantaan kaupungille!

Yhteystiedot

rekrytointi@vantaa.fi
Vantaan kaupunki

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Ammatillinen työssäoppimispaikka
  • Kesätyö
  • Korkeakouluharjoittelu
  • Oppisopimuspaikka
  • TET-harjoittelupaikka
  • Työkokeilupaikka
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävät kielet

  • ruotsi
  • suomi

Uusimaa Koulutus Muut