Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveysministeriö, Helsinki

Sosiaali- ja terveysministeriö toimii osana valtioneuvostoa. Toimintamme tavoitteena on, että kaikilla olisi samanlaiset mahdollisuudet terveelliseen ja turvalliseen elämään. Vastaamme sosiaali- ja terveyspolitiikan suunnittelusta, ohjauksesta ja toimeenpanosta. STM:ssä toimii valtakunnallinen romaniasiain neuvottelukunta, jossa työskentelee yksi henkilö, pääsihteeri. STM:n palveluksessa on noin 450 henkilöä.

STM:ssä on ministeriön tehtävien mukainen korkea koulutustaso. Kaksi kolmasosaa henkilöstöstämme on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon. Yleisimmät opiskelualat ovat oikeustiede, yhteiskuntatiede ja humanistiset tieteet. Avustavissa tehtävissä toimivilla on tyypillisesti merkonomin, tradenomin tai HSO-tradenomin tutkinto. STM hakee usein korkeakouluharjoittelijoita.

Työtehtävät STM:ssä ovat monipuolisia asiantuntija- ja avustavia tehtäviä. Tehtävissä tarvitaan esimerkiksi sosiaali- ja terveyspolitiikan, sosiaali- ja yksityisvakuutuksen, työsuojelun ja tasa-arvo-asioiden asiantuntemusta. Moniin tehtäviin kuuluu säädösvalmistelua. Myös sihteerityön, viestinnän ja hallinnon osaajille on tarvetta. Romaniasiain neuvottelukunta voi myös tarjota nuorelle TET-harjoittelupaikan.

Yhteystiedot

Romaniasiain neuvottelukunta ronk.stm@gov.fi;STM Virallinen sähköpostiosoite: kirjaamo.stm@gov.fi; Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@gov.fi
0295 16001 (Valtioneuvoston vaihde)
Käyntiosoite: Meritullinkatu 8, 00170 Helsinki Postiosoite: PL 33, 00023 Valtioneuvosto.

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Korkeakouluharjoittelu
  • TET-harjoittelupaikka
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävät kielet

  • englanti
  • ruotsi
  • suomi

Uusimaa Hallinto- ja toimistotyö Media ja viestintä Talous ja rahoitus