Siirry sisältöön

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on itsenäinen valtion asiantuntija- ja tutkimuslaitos, joka edistää ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta.

THL:n toiminta perustuu lakiin. Keskeisin tehtävämme on tutkimus- ja asiantuntijatyö, jonka avulla ehkäisemme sairauksia ja sosiaalisia ongelmia, kehitämme hyvinvointiyhteiskuntaa sekä tuemme sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmää sekä sosiaaliturvaa.

Olemme myös tilastoviranomainen ja ylläpidämme alan tilastoja ja rekistereitä. Järjestämme valtion vastuulla olevia sote- ja oikeuslääketieteellisiä palveluita sekä vastaamme sosiaali- ja terveydenhuollon kansallisesta tiedonhallinnan ohjauksesta, kun esimerkiksi kansalaisten terveys- ja hyvinvointitietoja käsitteleviä järjestelmiä kehitetään.

Meillä työskentelee vuosittain kymmeniä eri opintoalojen harjoittelijoita. Ilmoitamme avoimista harjoittelupaikoistamme sekä https://thl.fi/fi/thl/tyonhakijalle -sivulla että Valtiolle.fi-palvelussa, www.valtiolle.fi. Lisäksi tarjoamme vuosittain 5-6 TET-harjoittelujaksoa (kestoltaan 1-2 viikkoa) romaninuorille, mikäli hakijoita on. TET-hakemukset voi osoittaa THL:n kirjaamoon, kirjaamo@thl.fi.

Olemme arvojemme mukaisesti yhdenvertaisuuden suunnannäyttäjä myös rekrytoinneissamme. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Yhteystiedot

kirjaamo@thl.fi
029 524 6000
Mannerheimintie 166, Helsinki

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Kesätyö
  • Korkeakouluharjoittelu
  • TET-harjoittelupaikka
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävät kielet

  • englanti
  • ruotsi
  • suomi

Pirkanmaa Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo Uusimaa Varsinais-Suomi Sosiaali- ja terveysala