Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki

Tekemisen kaupunki – Tampere

Tampereen kaupungilla tehdään töitä kaupunkilaisten hyväksi kolmella palvelualueella (Sivistyspalvelut, Elinvoima ja kilpailukyky sekä Kaupunkiympäristö) ja konsernihallinnossa. Eri tehtävänimikkeitä on noin 650, joten tarjoamme uramahdollisuuksia monien alojen nykyisille ja tuleville ammattilaisille.

Kaikki avoimet työpaikkamme löydät Kuntarekrystä tai www.tampere.fi/tyo.

Harjoittelupaikkoja voit kysyä suoraan sinua kiinnostavasta yksiköstä. Löydät yksiköiden yhteystiedot sivuiltamme www.tampere.fi.

Ohjaamo Tampere

Ohjaamo on Tampereen kaupungin neuvontapiste kaikille alle 30- vuotiaille. Meille voi tulla omana itsenään, asiassa kuin asiassa. Ohjaamolta löytyy moniammatillinen tiimi, joka auttaa ja neuvoo niin opiskeluun, työllistymiseen, asumiseen kuin raha-asioihin sekä hyvinvointiin ja vapaa-aikaan liittyen. Meillä Ohjaamossa jokainen nuori(asiakas) ja työntekijä kohdataan arvostaen taustasta riippumatta.
Ohjaamolta löytyy romanitaustainen työntekijä, jolla on romanikysymyksissä ja -asioissa erityisosaamista, jota nuoret ja muut ammattilaiset voivat hyödyntää. Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Tampere tunnetaan rennosta ilmapiiristään ja rohkeista hankkeistaan. Teemme yhdessä noin 8 500 ammattilaisin voimin kestävää ja tulevaisuuteen katsovaa Tamperetta. Tampere toimii suunnannäyttäjänä yhteisöllisyydessä, yhdenvertaisuudessa, elämyksissä, innovatiivisuudessa ja kestävissä valinnoissa. Haluamme olla paras paikka kasvaa, kehittyä, opiskella ja ikääntyä sekä vahvistaa asemaamme kansainvälisenä tieteen ja korkean osaamisen kaupunkina.

Yhteystiedot

rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi
Frenckellinaukio 2, Tampere

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Ammatillinen työssäoppimispaikka
  • Kesätyö
  • Korkeakouluharjoittelu
  • Oppisopimuspaikka
  • TET-harjoittelupaikka
  • Työkokeilupaikka
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävä kieli

suomi

Pirkanmaa Hallinto- ja toimistotyö IT Koulutus Liikunta ja urheilu Media ja viestintä Muut Nuorisotyö Palveluala