Siirry sisältöön

Suomen YK-liitto, Helsinki

Suomen YK-liitto on YK-teemoihin keskittyvä kansalaisjärjestö. Teemme työtä YK-tietoisuuden lisäämiseksi, ihmisoikeuksien vahvistamiseksi ja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi kansallisesti ja kansainvälisesti. Toimimme yhdessä laaja-alaisen vaikuttajaverkoston kanssa.

Suomen YK-liiton toiminnassa on mukana jäsen- ja paikallisyhdistyksiä, kaikkiaan lähes 70 suomalaista järjestöä. Yksityishenkilöt voivat liittyä YK:n ystäviin. Koulut ovat tervetulleita mukaan YK-koulujen verkostoon, verkostossa on mukana yli 150 koulua ja oppilaitosta.

Suomen YK-liitto on itsenäinen kansalaisjärjestö, ei osa virallista YK-järjestelmää. Suomen YK-liitolle myönnettiin vuonna 2013 erityinen konsultatiivinen asema YK:n talous- ja sosiaalineuvostossa (ECOSOC).

Tarjoamme harjoittelumahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille resurssiemme puitteissa. Työ- ja harjoittelupaikoista ilmoitamme verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Otamme vastaan myös avoimia työ- ja harjoitteluhakemuksia ympäri vuoden. Palaamme hakemuksiin, jos soveltuva tehtävä aukeaa.

YK-liitto ei rekrytoi YK-tehtäviin. Ilmoitamme kuitenkin meille tietoon tulleista etenkin suomalaisille suunnatuista tai Suomessa avoimena olevista YK:n työ- ja harjoittelupaikoista kanavillamme. YK-liitto ei vastaa paikkoja koskeviin tiedusteluihin.

Yhteystiedot

toimisto@ykliitto.fi
+358 44 781 0300
Siltasaarenkatu 4, 7 krs 00530 Helsinki

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Korkeakouluharjoittelu
  • TET-harjoittelupaikka
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävät kielet

  • englanti
  • ruotsi
  • suomi

Uusimaa Järjestötyö