Siirry sisältöön

Nuorten Akatemia ry, Helsinki

Nuorten Akatemia on nuorisoalalla toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka toteuttaa nuorten osallisuutta edistäviä palveluita ja hankkeita. Uskomme, että kun nuori kokee osallisuutta, hänen luottamuksensa omiin vaikutusmahdollisuuksiin, muihin ihmisiin ja yhteiskuntaan vahvistuu.

Toimimme yhteistyössä oppilaitosten, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Järjestämme mm. erilaisia työpajoja, koulutuksia, kuulemistilaisuuksia ja tuotamme pedagogisia oppimateriaaleja sekä kouluvierailuja eri teemoista.

Ilmoitamme verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavillamme avoimista työpaikoista. Toimintamme perustuu hankkeisiin, joten meillä työskentelee esimerkiksi paljon projektikoordinaattoreita ja projektipäällikköitä. Tarjoamme lisäksi nuorille paikkoja TET-harjoitteluun ja korkeakouluopiskelijoille noin 3 kuukauden mittaisia harjoittelujaksoja syksyisin ja keväisin. Kesäisin palkkaamme muutaman noin 15–18-vuotiaan nuoren kahden viikon mittaiseen kesätyöharjoitteluun.

Meillä on myös keikkatyömahdollisuuksia, jotka sopivat esimerkiksi korkeakouluopintojen oheen. Palkkaamme kouluihin suunnattuihin hankkeisiin vuosittain kouluvierailijoita ohjaamaan työpajoja eri teemoista.

Yhteystiedot

info@nuortenakatemia.fi
Toinen linja 17, 00530 Helsinki

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Ammatillinen työssäoppimispaikka
  • Kesätyö
  • Korkeakouluharjoittelu
  • TET-harjoittelupaikka
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävä kieli

suomi

Järjestötyö Nuorisotyö