Siirry sisältöön

Nokian seurakunta

Meillä on tarvetta kesälle Urhatun leirikeskuksen keittiötyöhön. Avoimia tehtäviä on useampia. Ennen kesäkautta voimme ottaa harjoitteluun keittiölle. Leirikeskus sijaitsee julkisen liikenteen saavuttamattomissa, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Keittiöllä edellytetään ammattiosaamista, tiimityötaitoja, kykyä tulla toimeen nuorison kanssa sekä joustavuutta, sillä työhön kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työhön saattaa kuulua myös siivoustyötä leirikeskuksessa leirien vaihtojen välillä.

Keittiötyön lisäksi on tarvetta siivoustyöntekijälle, jonka pääasiallinen toimipaikka on myös Urhatun leirikeskuksessa. Siivoojalta edellytetään ammattiosaamista ja kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn sekä kykyä tulla toimeen nuorison kanssa.

Ruoka- ja siivouspalveluissa ei edellytetä ev.lut. kirkon jäsenyyttä. Ammattitaito, osaaminen ja sopivuus nuorten keskuudessa työskentelyyn ovat avainasemassa.

Leirikeskustyön lisäksi meillä on tarjolla kausityötä hautausmaalla. Vuoden mittaan voimme mahdollisesti toimia harjoittelupaikkana puutarha- tai kiinteistöalaa opiskeleville.

Odotamme yhteydenottoasi!

Yhteystiedot

virpi.jokela@evl.fi
050 461 2382
Valkamankatu 2, 37100 Nokia

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Ammatillinen työssäoppimispaikka
  • Kesätyö
  • Oppisopimuspaikka
  • TET-harjoittelupaikka
  • Työkokeilupaikka
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävä kieli

suomi

Pirkanmaa Kiinteistö ja kunnossapito Kirkon ala Matkailu ja ravitsemus