Siirry sisältöön

Lyhty ry (vammaispalvelut), Helsinki

Helsingin lyhytaikaiskoti ja työpaja Lyhty ry

Lyhty ry on vuonna 1993 perustettu yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys.
Lyhty ry:n eettisenä päämääränä on toimia kehitysvammaisen, hänen omaistensa ja koko yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämiseksi.
Lyhdyn arvot ovat yksilöllisyys, vastuullisuus, jatkuvuus, joustavuus ja esteettisyys.

Lyhty ry järjestää:
– asuntoja ja asumispalveluja
– Osallisuutta edistävää päiväaikaista työpajatoimintaa
– tapahtumia sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintaa

Lyhty ry tutkii ja muuttaa toimintaansa eettisen tavoitteensa saavuttamiseksi ja on siten innovatiivisesti ja aktiivisesti mukana yhteiskunnan kehittämisessä.

Lyhty ry tarjoaa työharjoittelumahdollisuuksia mm. hoitotyön, fysioterapian, sosionomin, kulttuurituotannon, media-alan, yhteisöpedagogian ja käsityöalan tutkintoon valmistuville. Opiskelujaksot, sisältö ja aikataulu suunnitellaan kunkin opiskelijan kanssa erikseen. Haluamme että käytännön opintosi Lyhdyssä ovat hyödyksi sinulle myöhemmässä ammattielämässsäsi ja että saat paljon kokemuksia opintojesi aikana. Suunnittelemme opintosi yhteistyössä kanssasi ja sinulla on opintojesi aikana oma tutor.

Lyhty ry on suosittu työharjoittelupaikka. Lyhty ry:n henkilökunta käy myös luennoimassa oppilaitoksissa. Valtaosa opiskelijoista tulee Suomesta, mutta vuosien aikana olemme ohjanneet opiskelijoita mm. Japanista, USA:sta ja Alankomaista. Koska toimimme suhteellisen pienessä mittakaavassa, emme valitettavasti voi ottaa niin paljon opiskelijoita kuin haluaisimme. Mikäli työharjoittelupaikat ovat hetkellisesti täynnä, kannattaa kuitenkin kysyä työharjoittelumahdollisuuksista myöhemmin. Tarjoamme opiskelijoille myös sijais- ja lomakausitöitä.

Yhteydenotot:
opiskelu (at) lyhty.fi
Tervetuloa!

Yhteystiedot

minna.pietikainen@lyhty.fi
0505541300
Eljaksentie 9,

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Ammatillinen työssäoppimispaikka
  • Kesätyö
  • Oppisopimuspaikka
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävät kielet

  • ruotsi
  • suomi

Uusimaa