Siirry sisältöön

Kela, kaikki toimipisteet ja toimialat

Kela, koko Suomi

Oletko haaveillut työstä, jossa voisit saada joka päivä aikaan jotakin tärkeää? Jos ihmisten auttaminen ja arjen turvaaminen kiinnostaa sinua, niin Kela voisi hyvinkin olla sinulle sopiva työpaikka.

Tunnet meidät varmasti, mutta tiesitkö, että Kelassa on yli 8000 ammattilaista töissä? Meillä on töissä mm. sosionomeja, tradenomeja, eri tieteenalojen maistereita, farmaseutteja, IT-asiantuntijoita, lääkäreitä ja juristeja. Kela on koko Suomen kattava organisaatio eli työpaikkoja on ympäri maata. Lisäksi monessa tehtävässä onnistuu monipaikkainen työ ml. etätyö. Olipa tehtäväsi meillä mikä tahansa, siitä tekee innostavan sen yhteiskunnallinen merkitys ja mahdollisuus oppia jatkuvasti uutta.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa siis joukkoomme sellaisena kuin olet!

Avoimiin työpaikkoihimme, kesätyöpaikkoihimme ja harjoittelupaikkoihimme pääset tutustumaan www.kela.fi/rekrytoi.

Yhteystiedot

Avoimesta tehtävästä voit tiedustella ilmoituksessa mainitulta yhteyshenkilöltä. Jos kysymyksesi liittyy Kelaan työpaikkana yleisesti, lähetä viesti rekrytointi@kela.fi.

Työpaikalla käytettävä kieli: suomi

Yhteystiedot

Katso työpaikkailmoituksen yhteyshenkilö
Kelan sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi@kela.fi, puhelinvaihde: 020 634 11
PL 450, 00056 Kela

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Kesätyö
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävät kielet

  • ruotsi
  • suomi

Etelä-Karjala Etelä-Pohjanmaa Etelä-Savo Kainuu Kanta-Häme Keski-Pohjanmaa Keski-Suomi Kymenlaakso Lappi Pirkanmaa Pohjanmaa Pohjois-Karjala Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo Päijät-Häme Satakunta Uusimaa Varsinais-Suomi Hallinto- ja toimistotyö IT Kiinteistö ja kunnossapito Koulutus Matkailu ja ravitsemus Media ja viestintä Muut Myynti ja markkinointi Palveluala Sosiaali- ja terveysala Taideala Talous ja rahoitus Turvallisuus