Siirry sisältöön

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä

Luterilainen kirkko Joensuussa – Toivon tähden

Joensuun seurakuntayhtymä on kuuden evankelisluterilaisen seurakunnan muodostama kokonaisuus, jossa on noin 180 työntekijää. Kesäisin työntekijämäärä kasvaa jopa 250:en, kun kausi- ja kesätyöntekijät ovat mukana vahvuudessa. Teemme työtä noin 50 000 joensuulaisen parissa. Olemme läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa tuomassa toivoa tähän maailmaan.

Mitä tarjoamme?

Mielekkään työn ja työympäristön lisäksi tarjoamme työntekijöillemme toimivan työterveyshuollon ja hyvät henkilöstöedut. Käytössämme ovat mm. Epassin lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. Henkilökunnan tiloissa on tarjolla kahvia ja teetä maksutta ja työntekijällä on mahdollisuus osallistua retriittiin kerran vuodessa. Työtehtävistä riippuen tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Missä toimimme?

Seurakuntayhtymään kuuluvat Joensuun kaupunkialueella toimivat Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakunnat sekä 25–55 kilometrin päässä Joensuun keskustasta sijaitsevat Pyhäselän, Enon ja Vaara-Karjalan seurakunnat:

Joensuun seurakunta
Pielisensuun seurakunta
Rantakylän seurakunta
Pyhäselän seurakunta
Enon seurakunta
Vaara-Karjalan seurakunta

Millaisia työtehtäviä meillä on?

Seurakunnissamme työskentelee muun muassa pappeja, kanttoreita, diakoniatyöntekijöitä, kasvatuksen alan ammattilaisia, toimistotyöntekijöitä sekä kiinteistöistä huolehtivia seurakuntamestareita.

Työntekijöitä kaivataan myös seurakuntayhtymän palveluyksiköissä, joita ovat hallinto- ja talouspalvelut, viestintäpalvelut, kiinteistöpalvelut, hautaus- ja puistopalvelut sekä Vaivion kurssikeskuksen palvelut.

Lisäksi seurakuntayhtymä vastaa yhdessä erityisnuorisotyöstä, kehitysvammaistyöstä, oppilaitostyöstä, sairaalasielunhoidosta, vapaaehtoistyön koordinoinnista sekä koko Pohjois-Karjalan alueella toimivasta perheasiain neuvottelukeskuksesta.

Yhteystiedot

paivi.hirvonen@evl.fi
0503417219
Kirkkokatu 28, 80100 Joensuu

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Kesätyö
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävä kieli

suomi

Pohjois-Karjala Hallinto- ja toimistotyö Kiinteistö ja kunnossapito Kirkon ala Nuorisotyö