Siirry sisältöön

Iisalmen kaupunki

Iisalmen kaupunki on nykyaikainen, turvallinen ja vakaa kuntatyönantaja, jonka henkilöstöpolitiikka on perustunut jo pitkään kaupungin arvoihin ja kaupunkistrategiaan. Käytännön toteutumista edistetään aktiivisesti ”Hyvinvoiva henkilöstö”- toimenpideohjelmalla. Teemme henkilöstötyötä pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti sekä tuloksia seuraten ja niihin reagoiden.

Arvostamme ja tuemme työntekijöiden halua kehittää omaa osaamistaan, työtään ja hyvinvointiaan. Pyrimme siihen, että jokainen saisi tehdä työtään innostuneesti omilla vahvuuksillaan ja kokisi työnsä merkitykselliseksi.

Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia mm. ruokapalveluissa, maatalouslomituksessa, varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa.

Harjoittelu tekee mestarin – ja ihmeidemahdollistajan! Iisalmen kaupunki tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja lukuisille opiskelijoille ympäri vuoden, tee avoin hakemus.https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tyoharjoittelut-ja-opinnaytetyot-421989-2/

Yhteystiedot

kirjaamo@iisalmi.fi
040 350 4217
Pohjolankatu 14

Avoimet työpaikat

Työpaikan muodot

  • Ammatillinen työssäoppimispaikka
  • Kesätyö
  • Korkeakouluharjoittelu
  • Työkokeilupaikka
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävä kieli

suomi

Pohjois-Savo Hallinto- ja toimistotyö Kiinteistö ja kunnossapito Koulutus Liikunta ja urheilu Muut Nuorisotyö Rakennus Talous ja rahoitus