Siirry sisältöön

Eurooppanuoret ry, Helsinki

Eurooppanuoret on vuonna 1997 perustettu valtakunnallinen nuorisojärjestö. Toimintamme on avointa kaikille 15-28 -vuotiaille Eurooppa- ja kansainvälisyysaiheista kiinnostuneille nuorille. Järjestön tarkoituksena on toimia uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomana Eurooppamyönteisenä voimana. Haluamme enemmän ja parempaa Eurooppaa.

Tavoitteemme on lisätä tietoisuutta Euroopan yhdentymisestä ja sen vaikutuksista sekä toimia keskustelufoorumina ja vaikuttamiskanavana Eurooppa-asioista kiinnostuneille nuorille. Teemme uusia avauksia julkiseen keskusteluun, järjestämme kampanjoita ja tapahtumia sekä toteutamme julkaisutoimintaa. Aktiiviset aluejärjestömme muodostavat koko Suomeen ulottuvan toimintamme selkärangan.

Toimimme osana suomalaista Eurooppa-liikettä yhdessä kotimaisen kattojärjestömme Eurooppalainen Suomi ry:n kanssa sekä osana eurooppalaista verkostoa yhdessä kattojärjestöämme Young European Federalistsin (JEF) kanssa.

Tietoa avoimista työpaikoista löytyy yhdistyksen somekanavista.

Eurooppanuoret tarjoaa työntekijöilleen perustason työterveydenhuollon sekä puhelinedun.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Eurooppanuoret toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijat on yhtä sopivia ja päteviä, ja toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan Eurooppanuorten yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Yhteystiedot

toimisto@eurooppanuoret.fi
+358 44 279 1399
Eteläranta 10, 5.krs. 00130 Helsinki

Työpaikan muodot

  • Korkeakouluharjoittelu
  • Työpaikka

Työpaikalla käytettävät kielet

  • englanti
  • suomi

Uusimaa Muut